Restaurant

Naast een verkwikkende nachtrust in het hotel, kan u ook genieten van sublieme topgerechten in het restaurant van Prieuré de Conques. Topchef Pascal Fuchs combineert de rijke geschiedenis van de priorij met hedendaagse topgastronomie. Kraakvers, origineel en heerlijk verrassend. Uw smaakpapillen worden van amuse tot dessert verwend. Een ware culinaire beleving!

Reserveer hier

Over de chef

Chefkok Pascal Fuchs is een oud-leerling van hotelschool Ter Hercke uit Herk-De-Stad. Hij liep stage bij verschillende sterrenzaken in België en daarbuiten. Verder volgt hij nog regelmatig stages om op de hoogte te blijven van wat zich in de gastronomische wereld afspeelt.

De chef ontwikkelde zijn eigen stijl. Zo weet hij steeds een ‘personal touch’ aan elk gerecht te geven, of het nu Frans, Italiaans of Spaans is. In zijn laatste culinaire creaties proef je de liefde voor het vak en product. Deze liefde verweeft hij subtiel in zeer persoonlijke gerechtjes.

Primordiaal in Pascals keuken blijft de onverbiddelijke keuze voor eersteklas basisproducten. Niet te vergeten is alles wat uit zijn eigen dorp komt. Of het nu gaat om bier, asperges, verse groenten, geitenmelk of rode vruchten. Ook voor dagverse vis en vlees kan hij rekenen op topleveranciers. Verder kan hij zelfs voor de meest elementaire ingrediënten als olijfolie en kruiden beroep doen op de allerbeste leveranciers! Het mag duidelijk zijn dat Pascals inspanningen ontegensprekelijk vruchten afwerpen.