ARRANGEMENTEN

De arrangementen van Prieuré de Conques bieden u de mogelijkheid om ongekend te genieten van luxe, de omgeving en natuur, hoogstaande gastronomie en een rijke geschiedenis. Wat de reden van uw bezoek aan ons hotel ook is, u optimaal in de watten leggen is ons ultieme doel.

Prieure_de_Conques_Website_Foto_Arrangementen_1

Cultuur

Een champagnetasting, uitstap naar Luxemburg en het viaduct van Conques of bezoek aan de brouwerij van Orval. Door de centrale ligging van het hotel kan u alle kanten uit!

Prieure_de_Conques_Website_Foto_Arrangementen_2

Natuur

Afdalen in het hart van de leisteen, genieten van het landschap rond het hotel of de ruisende stroming van de Semois volgen. Het kan allemaal in de nabije omgeving van Prieuré de Conques!

Prieure_de_Conques_Website_Foto_Arrangementen_3

Avontuur

Mag het wat avontuurlijker? Dan zijn er in de buurt tal van mogelijkheden om de hartslag op te drijven. Ga kajakken op de Semois, hiken of fietsen in en rond de bossen, jagen en zoveel meer.

Midweek-promo boeken

Vul onderstaand contactformulier in en boek uw zalige midweek!

Ik ga akkoord met de Privacy Policy

Midweek-promo

Er even tussenuit

Enkel van dinsdag t.e.m. donderdag en niet op feestdagen. Exclusief te boeken via deze weg.

Bij dit arrangement kan u genieten van het volgende programma en aanbod:

  • Aankomst op dinsdag
  • Fles bubbels op de kamer
  • Dinsdagavond 3-gangen diner in het hotel
  • Overnachting
  • Ontbijt
  • Bezoek aan Bergerie d’Acremont (degustatie)
  • Avond vrij
  • Overnachting
  • Ontbijt
  • Vertrek op donderdag

Prijs voor 2 personen: €455

Midweek-promo boeken

Vul onderstaand contactformulier in en boek uw zalige midweek!

Ik ga akkoord met de Privacy Policy

Spraakwaterarrangement

Van unieke bieren over originele gins, zalige wijnen en verrijkende champagnes. Bij Prieuré de Conques kan u genieten van een ruim assortiment aan onovertroffen geestrijke dranken. Verwen uzelf met een voortreffelijke tasting in uw kamer, op uw privéterras of in de bar. De feeërieke setting doet de rest!

Smaakwaterarrangement

Les uw dorst op de meest aangename manier met onze huisgemaakte mocktails, ice teas en een bijzonder waterassortiment. Alcohol hoeft zo geen vereiste te zijn om optimaal te kunnen genieten. Deze dranken worden eveneens optimaal afgestemd om het menu. Een absolute aanrader voor de zeer gewaardeerde BOB!

Huwelijk

Zoekt u een droomlocatie voor uw huwelijk? Dan bent u bij Prieuré de Conques aan het juiste adres. De prachtige streek, exclusieve setting, het hotel waar ook uw gasten kunnen verblijven en uitstekende keuken. Redenen te over om de mooiste dag van jullie leven in Prieuré de Conques te vieren! Contacteer ons voor meer informatie en begin alvast te dagdromen over het gelukzalige gevoel dat zowel jullie als jullie gasten zullen ervaren! Benieuwd naar onze arrangementen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier!

Contacteer ons

Benieuwd naar onze arrangementen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier!

Ik ga akkoord met de Privacy Policy