ARRANGEMENTEN

De arrangementen van Prieuré de Conques bieden u de mogelijkheid om ongekend te genieten van luxe, de omgeving en natuur, hoogstaande gastronomie en een rijke geschiedenis. Wat de reden van uw bezoek aan ons hotel ook is, u optimaal in de watten leggen is ons ultieme doel.

Prieure_de_Conques_Website_Foto_Arrangementen_1

Cultuur

Een champagnetasting, uitstap naar Luxemburg en het viaduct van Conques of bezoek aan de brouwerij van Orval. Door de centrale ligging van het hotel kan u alle kanten uit!

Prieure_de_Conques_Website_Foto_Arrangementen_2

Natuur

Afdalen in het hart van de leisteen, genieten van het landschap rond het hotel of de ruisende stroming van de Semois volgen. Het kan allemaal in de nabije omgeving van Prieuré de Conques!

Prieure_de_Conques_Website_Foto_Arrangementen_3

Avontuur

Mag het wat avontuurlijker? Dan zijn er in de buurt tal van mogelijkheden om de hartslag op te drijven. Ga kajakken op de Semois, hiken of fietsen in en rond de bossen, jagen en zoveel meer.

Huwelijk & Evenement

Zoekt u een droomlocatie voor uw huwelijk of ander evenement? Dan bent u bij Prieuré de Conques aan het juiste adres. De prachtige streek, exclusieve setting, het hotel waar ook uw gasten kunnen verblijven en uitstekende culinaire arrangementen. Redenen te over om de mooie dagen in Prieuré de Conques door te brengen. Contacteer ons voor meer informatie en begin alvast te dagdromen over het gelukzalige gevoel dat zowel jullie als jullie gasten zullen ervaren.

Benieuwd naar onze arrangementen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.

Contacteer ons

Benieuwd naar onze arrangementen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier!

Ik ga akkoord met de Privacy Policy