Welkom bij Prieuré de Conques

Een historisch oord met gastronomie van de streek

Welkom in de Prieuré de Conques,
waar in 648 Saint-Remacle, de bisschop van Maastricht, de opdracht gaf om een klooster te stichten in Conques, in het Graafshap Chiny. In 1173 werd de Prieuré geschonken aan de cisterciënzer monniken van Orval. Deze bouwden er een rust- en studiehuis.

Ook vandaag nog lijkt de buitenwereld stil te staan onder de vierhonderdjarige oude lindeboom van de Prieuré, met het ruisen van de Semois op de achtergrond…

Het hele team van de Prieuré de Conques wenst u een aangenaam bezoek op onze website en hoopt dat u ooit de charmes van dit hemelse oord mag ontdekken.

Ontdek Meer

Mogelijke Kamers

Slaapvertrekken

Geniet & Herinner de leuke tijd bij ons

Boek nu
beschikbaarheid controleren

RESTAURANT

Dining Service

Van de lokale smaken tot de geneugten op tafel

Ontdek meer

PROFESSIONALS

Services

Laatste

Recensies

“Clean and modern but lacking some essentials and information.”

There was a lack of glasses, cutlery, lamps & general cosiness. There was no information. We would have liked to have known about how to switch on the heating, use the wifi, local shops, public transport etc.

Not one bad thing about this place.

Fab house gives you all the privacy of being in your own home. Balcony upstairs is nice to sit in the sun and a lovely view of the river. Very clean, very modern. Would definitely stay here again and highly recommend to any age or any type group!

Average rating:  
 0 reviews